Massages die je raken

Innerlijke balans begint bij ontspanning.


Mijn belofte aan jou

Ik laat je met veel zorg en aandacht helemaal tot rust komen en ontspannen. Hierdoor ben je even in staat om diep in je eigen lichaam te zakken. De ontspanning zorgt ervoor dat je lichamelijke processen weer in balans komen. Naast het kalmerende effect van aanraking, ontspanning van de spieren en subtiele prikkelingen van de zintuigen, vinden er tijdens de massage ook verschillende fysiologische processen plaats. Zo wordt onder andere de doorbloeding op gang gebracht, het bindweefsel wordt soepeler en het lymfesysteem geactiveerd. De activatie van het lymfesysteem zorgt ervoor dat het lichaam makkelijker afvalstoffen kan afvoeren en energie weer beter gaat stromen. Gewoonlijk daalt ook je hartslag en vertraagd je ademhaling tijdens een massage. Het parasympathische zenuwstelsel wordt geactiveerd waardoor het hele lichaam in een toestand van rust en herstel kan komen. Een massage is dus vooral heel erg gezond.

Mijn praktijkruimte aan huis.


Ontsnap aan de drukte

Gun jezelf een moment om af te schakelen en bij te tanken.

Massages en pakketten

Je kunt kiezen uit onderstaande massages en pakketten. Het is uiteraard mogelijk om rekening te houden met specifieke wensen zoals het toevoegen of weglaten van specifieke behandelgebieden.

Relax massage

De basis van deze massage is in de basis identiek aan een holistische massage, maar hier worden naar eigen inzicht en afhankelijk van eventuele klachten en behoeften van de client, andere technieken bij gecombineerd zoals MER en cupping of. Helende en rustgevende klanken van klankschalen kunnen hier ook aan worden toegevoegd. Dit alles gecombineerd met aangename geuren.

Behandelduur: 60 min € 65,-

                            90 min € 85.-

Gezichtsmassage

Deze massage is super ontspannend voor je gezicht, hoofd en nek. In het gezicht bevinden zich veel spieren die we dagelijks gebruiken, maar ook veel zones waar we spanning opslaan en die vaak in verband staan met bepaalde angstcentra. Deze massage beperkt zich tot een klein maar belangrijk gebied. Ook te combineren met cupping voor een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

Behandelduur:      60 min        € 65,-

                                  30 min        € 45,-

Rug-nekmassage

Kan je rug wel even wat aandacht gebruiken maar heb je niet al te veel tijd? In deze korte massage wordt er aandacht besteed aan het gebied vanaf de onderrug tot aan je schouders en nek. Als je druk bent en vast zit kan deze massage zeker verlichting geven. Neem even een momentje voor jezelf. Bovendien is het altijd fijn om even in de meest gespannen gebieden aangeraakt te worden.

Behandelduur:     30 min        € 45,-

                                 60 min        € 65,-

Holistische massage

Een holistische massage is zeer ontspannend en kan een zeer positief effect op de stemming en energie hebben. Deze massage is gericht op het hele lichaam waarbij zowel de achterzijde als voorzijde, inclusief gezicht en handen worden behandeld. Hierbij maak ik eventueel ook gebruik van klankschalen en stemvorken. De intentie van deze behandeling is zuiver en gericht op de activatie van je eigen innerlijke herstelprocessen.

Duur: ca 60 min € 65,-

Duur: ca. 90 min € 85.-

Bamboemassage

Een bamboemassage is een bijzondere combinatie van ontspanning en deep tissue. De bamboe dringt door tot diepere lagen en het materiaal van de bamboe geeft een subtiele pyro- en piëzo-elektrische reactie door de beweging en frictie. Dit komt door het in bamboe van nature aanwezige silicium en hiermee worden hele kleine, niet voelbare elektrische stroompjes opgewekt die het lichaam positief stimuleren.

Duur: ca. 60 min        € 65,-

Hoofdpijnmassage

Veel mensen hebben regelmatig of zelfs chronisch last van hoofdpijn. De meeste hoofdpijnsoorten, waaronder ook migraine, zijn gelukkig goed behandelbaar waardoor klachten aanzienlijk kunnen verminderen of zelfs geheel opgelost kunnen worden. Deze massage richt zich specifiek op de meest voorkomende gebieden waar opgeslagen spanning uiteindelijk leidt tot hoofdpijn-klachten.

Duur: ca. 60 min        € 65,-


Hoofdpijn?

Een hoofdpijnmassage doet wonderen.


Hoofdpijn kan heel vervelend zijn

Miljoenen mensen hebben frequent of zelfs dagelijk last van hoofdpijn. Oorzaken hiervan zijn stress, medicijngebruik, hormonale disbalans, gebrek aan vitaminen of mineralen, slechte eet- en drinkgewoontes, leefstijl, elektromagnetische straling, overgevoeligheid voor geluid (hyperacusis), te veel beeldschermwerk, etc. Het is tegenwoordig makkelijk om hoofdpijnmedicatie te gebruiken, maar dit kan helaas ook vervelende bijwerkingen veroorzaken en bij overmatig gebruik zelfs tot ernstige gezondgeidsschade leiden. Als je geen medicatie wenst te gebruiken of als deze niet, of onvoldoende werkt, blijven er maar weinig opties over. Vooral als je last van zeer ernstige hoofdpijnaanvallen zoals migraine hebt, kan dit behoorlijk vervelend zijn en je leven zelfs gaan bepalen. Gelukkig kunnen veel hoofdpijnklachten goed met speciale massagetechnieken worden behandeld. Een hoofdpijnmassage kan direct verlichting geven en zelfs langdurig of blijvend resultaat opleveren.

Deze hoofdpijn soorten zijn goed behandelbaar.

  • Hormonale hoofdpijn
  • Aangezichtshoofdpijn
  • Spanningshoofdpijn
  • Migraine
  • Clusterhoofdpijn

Ook bij een acute migraine aanval is het mogelijk (mits er op korte termijn plaats is in mijn agenda) om een verlichtende massage te boeken. Op verzoek kan dit natuurlijk zonder geluid, intense geuren en in een verduisterde ruimte.

Ik kan je ook wat handige technieken leren hoe je zelf verlichting kunt geven. Wil je meer weten over de behandeling van hoofdpijn, neem dan gerust contact op.

Bonnie


Het beste uit de natuur

Ik gebruik uitsluitend de beste natuurlijke producten zoals amandelolie en etherische oliën.


" Je hebt maar één lichaam, zorg er goed voor "

DOWNLOADS

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9:00- 18:00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag: 9:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 18:00 uur
Zaterdag: in overleg
Zondag: gesloten

CONTACTGEGEVENS

Relax in Balance

Madelagehof 2
3833AJ, Leusden
Nederland
Telefoon / SMS / Signal app
+31 (0)6 427 282 97